مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لوازم منزل

سلام بنده همسرم از من جدا نشده و ایشان اول درخواست استرداد جهیزیه دادند، چون من سیاهه رو امضا کردم و دادگاه تشکیل شد و مدت ازدواج ما 18 سال میباشد، بصورت توافقی لوازم جهیزیه رو به ایشان دادم، با اینکه بنده فاکتور دارم، ایشان هم فاکتور وسایل ارایه دادند و اینکه خیلی از لوازم را بنده فاکتور ندارم و ایشان فاکتور الکی اوردند، ایا میتواند برای وسایل زندگی که ایشان طلاق نگرفتند، ادعا کنند، راهکار چیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت استرداد جهیزیه طلاق لازم نیست
زن می توانید اقلامی که موجود است را مطالبه کنید و اقلامی که زوج خریداری کرده متعلق به او است و زوجه نمی تواند نسبت به آن حقی داشته باشد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در هرزمان زوجه می‌تواند باتوجه لیست خود جهیزه را مسترد کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فاکتورها جعلی است اعلام کنید تا بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زن می توانید اقلامی که موجود است را مطالبه کنید و اقلامی که زوج خریداری کرده متعلق به او است و زوجه نمی تواند نسبت به آن حقی داشته باشد.