مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وسایل منزل از زوجه

سلام، وقت بخیر.
من 15 سال با خانومم زندگی میکردیم و 2 تا بچه هم دارم. چند ماهی هست که با خانومم به مشکل خوردم و وسایل شخصی من رو از خونه انداخته بیرون و من هم دیگر به اون جا برنگشتم. حالا خونه گرفتم و میخواهم با بچه هایم که با من هستند، وسایل رو از خونه زنم بردارم و بیارم خونه جدید. ولی اون اجازه نمیده و میگه اگر مدرک داری بیار و وسایلت رو ببر. من هم هیچ چیزی ندارم چه باید بکنم؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم دادخواست استرداد جهیزیه ،و با ارائه دلایلی که اثبات میکند وسایل متعلق به شماست ،آنها را پس بگیرید .
موفق باشید