مشاوره حقوقی رایگان - بردن وسایل خانه توسط زوجه

باسلام. همسر بنده مدت حدود دو ماه هست که رفته از خانه البته منزل به اسم ایشون بوده و الان هم کل وسایل خانه را که همگی متعلق به بنده بوده را بدون خبر و اجازه برده و تا الان هم پس نیاورده البته وسایل متعلق به خانوم اولم بوده و ایشان الان ادعا می‌کنه که من وسایل و جهیزیه را به فرزند مشترکمان بخشیدم و حالا هم شاکی هستم و وسایل را میخوام میخواستم ببینم چه کاری میتونم علیه همسرم انجام بدم آیا از جرم سرقت یا خیانت در امانت میتونم استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
وانگهی ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.