مشاوره حقوقی رایگان - روند دادگاهی

باسلام. شکایت علیه من از طرف خواهرم بوده که تمام اموال خونه مادری و حسابهای مادر قبل فوت مادر برده بعد با دعوای نمایشی و خودزنی و در نهایت با پارتی تو یک سال جریان پرونده من را یک جلسه دادگاه خواست و گفت زدی یا نزدی مسلما ج نزدم و شاهد دارم قاضی گفت جلسه بعد که جلسه نبود تا چند روز پیش اعلام دیه شد اعتراضم وارد نشد و سه روز بعد حسابهام مسدود شد
که طبق قانون یک سال پس از پرداخت نکردن دیه و امتناع از پرداخت قاضی باید دستور انسداد میداد !!!

الان یه راهنمایی کنید چکار باید کنم ؟ باتشکر از دزفول

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادنامه قطعیه باید دیه را پرداخت کنید یا درخواست اعسار بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید