مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

سلام بنده کارشناس رسمی کشاورزی می باشم و برای اولین بار نظریه تحریر ترکه یک باغچه را می خواهم انجام بدهم لطفاً راهنمائی کنید در گزارش چه نکاتی باید آورده شود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است موارد زیادی باید لحاظ گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحریر ترکه در شرح وظایف شما نیست شما باید مختصات و مشخصات و و ضعیت و حدود و در صورت داشتن سند ملاحضات و مشخصات ثبتی ان باغچه و کاربرد و کاربری ان را توضیح دهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام چرا شورا تحریر ترکه رو به حضرتعالی ارجاع داده خود اعضاشعبه یکنفره با خواهان و با اطلاع به متصرف که ممکنه احدی از وراث باشه در محل حاضر و از وضعیت موجود صورت برداری و موارد قانونی به متصرف تفهیم و صورتجلسه میشه فعلا حضور کارشناس توفیری ندارد مگر در مراحل بعد که شامل ارزیابی خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از همکاران کارشناس خود سوال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم شما می بایست در خصوص زمین وضعیتش حدود اربعه و سایرموارد اظهار نظر بفرمایید