مشاوره حقوقی رایگان - انفکاک از خدمت ناجا

باسلام و خسته نباشید. شرمنده مزاحم شدم. من 5سال پیمانی ناجا بودم و23 روز غیبت داشتم بطور غیرمتوالی البته اما و انتظار خدمت رفتم الانم یکسال منفک شدم بعدش یه عالمه نامه و گزارش نوشتم به مسئولین ناجا اما گفتن بیشتر از 6ماه چون گذشته نمیشه کاری کرد میخواستم بپرسم ایا میشه کاری کرد حتی با گرفتن وکیل هزینه وکیل کاربلد که کارش رو بلد باشه دارم اما برگشت به کارم مهمه برام راستی من بدلیل بدهکاری 11میلیونی به فروشگاه ... هنوز تسویه نکردم و نمیدونم وضعیت سنوات و بیمه چی میشه لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای برگشت بکار، کاری نمیشه کرد چون پیمانی بودی سابقه بیمه ات هست و میتونی به تامین اجتماعی انتقال دهی، بدهی به فروشگاه را باید پرداخت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اختیار تمدید با طرف قراداد است اجباری به ان ندارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام از طریق همان مرجع پیگیری کنید