مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

سلام خدمت شما. 3 ماه قبل همسرم خواست که جدا بشیم و من رو از خونه بیرون کرد،من وکیل گرفتم و مهریه رو اجرا گذاشتم،در این مدت وکیل از طریق سازمان ثبت اسناد مهریه رو اجرا و منزل همسرم توقیف شده،از دو ماه قبل میگه که چون از طریق سازمان ثبت اسناد اجرا گذاشته امکان مزایده نیست و باید از طریق دادگاه اقدام کنه،و من هر چی تماس میگیرم وکیلم هر دفعه بهانه ای میاره و میگه نشده و الان هم میگه باید اول برج دیگه اقدام کنه و در این مدت فقط وعده ی چند وقت بعد میده ،سوال من اینه که با توجه به همکار بودن وکیلم و برادر همسرم ممکن هست که وکیل در پرونده کوتاهی کنه یا روال کار همینه؟از دو ماه قبل من به ایشون گفتم دادخواست حق مسکن بده برای من یک ماه طول کشید تا دادخواست داد الان هم میگه بیشتر از 2 ماه طول میکشه تا ارجاع بشه و در سامانه ثنا ثبت بشه،و هیچ پیامک و ابلاغه ای برای من نیامده،روال همین هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود روال تقریبا همین است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر چند رسیدگی های دادگاه ها به کندی صورت می گیرد ولی از زمان تنظیم دادخواست تا ثبت و تعیین وقت کمتر از یک ماه زمان می برد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

روال کار مزایده به همین نحو اشت و برای ان باید در دادگاه اجرایبه صادر شود . و چون اخر ماه است ثبت ان به اوایل ماه بعد میفتد. اما در هر صورت اگر مشکلی با وکیل دارید وی را عزل کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به قرارداد مالی شما با وکیلتان دارد، اما آنچه مسلم است مزایده خانه در صورتی انجام می شود که شوهرتان دو خانه یا بیشتر داشته باشد یک خانه جز مستثنیات دین است، دادخواست حق مسکن هم نداریم بلکه دادخواست نفقه است که بابد می داد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رسیدگی در اداره ثبت و محاکنم قضایی بسبار زمان بر است کاربا سرعتی که مد نظر شماست انجام نمیشود و عملی هم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان تنظیم دادخواست تا ثبت و تعیین وقت کمتر از یک ماه زمان می برد .