مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر و گردن در کار

بنده حدود هفت سال تو شرکت راننده لیفتراک وجرثقیل هستم درصورتی که حکممون کارگر انبار بوده ودو سال دچار دیسک گردن شدم وطب کار هم تایید شده،کمیته ایمنی گفته دو سال پیش شغل من عوض شود ولی نشده ونمیکنن ایا اسیب که دیدم ومنجر به لنگ شدن پاهام شده شامل پرداخت دیه میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه تعلق نمی گیرد.
تحت شرایطی اگر کمیسیون مربوطه تایید کند می توانید جهت کارافتادگی اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کار افتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد