مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شرف

من در دادگاه از خانومم به جرم رابطه نامشروع شکایت کردم تقریبا هم اثبات شده منتظر حکم دادگاهیم و چون از ازمایشگاههای مختلف نامه داشتم که بچه دار نمیشم درخواست ازمایش dna دادم حالا اگه ثابت بشه بچه مال منه و حکم رابطه نامشروع خانوم هم داده بشه میتونه ادعای شرف کنه ازمن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای افترا و چنین ادعایی باید سونیت و عمد بودن شکایات شما ثابت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم رابطه نامشروع ثابت بشه ادعای تهمت و افترا از طرف زوجه پذیرفته نیست.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت صدور حکم و قطعیت آن دایر بر روابط نامشروع امکان شکایت از شما را ندارند.