مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام ،ده سال پیش من رو با دوست پسرم تو خیابون گرفتن و ما رو بردن امنیت اخلاقی و از ما تعهد گرفتن و جریمه نقدی شدیم ،الان بعد از ده سال من اقدام ب گرفتن جواز کسب کردم و اماکن رد صلاحیت داد ب اتحادیه،اگه بخوام سو پیشینه از پلیس بعلاوه ده بگیریم این سابقه قید میشه؟؟؟؟ آخه نمی‌خوام شوهرم بفهمه باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟اگه قید نمیشه پس چرا اماکن رد صلاحیت کرد

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خیر سوپیشینه موثر نیست

یک وکیل

باید ببینید علت رد صلاحیت چه بوده چون تعهد ایجاد سو سابقه نمیکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ببینید علت رد صلاحیت چه بوده شاید بخاطر آن مورد نبوده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر نگران نباشید سوء پیشینه محسوب نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب این مورد سوء پیشینه موثر کیفری نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علت رد صلاحیت خود را جویا شوید و اگر مربوط به همان جرم بوده نزد شعبه صادر کننده رای بروید تا شما را راهنمایی کنند