مشاوره حقوقی رایگان - معامله 6تن ایسوزو دریافت سند باتناژ 5/5تن

با سلام ... دیروز یه ایسوزو معامله کردیم با تیپ و ظاهر6تن .. در محضر تمام پول گرفت و به وکالت یکماهه واسه تعویض پلاک داد و رفت ... امروز که از محضر برگه سبز و برگه وکالت رفتم گرفتم. متوجه شدم در سند اصلی و کارت سبز و غیره تناژ زده 5/5تن ... حالا طرف جواب تلفن نمیده ... باید چکار کنم با قرض و وام تونستم اینو بخرم ... لطفا راهنمایی کنید ... متشکرم

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید تقاضای فسخ معامله را بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دقت کنید دقت در خرید اول ببینید سند و بعد بخرید یا از کارشناس های مجرب بهرهمند شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید ما به التفاوت بین تناژ خودرو را به عنوان خسارت دریافت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق فسخ دارید و هم میتوانیدما به التفاوت بین تناژ خودرو را به عنوان خسارت دریافت نمایید