مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه منزل

سلام،ببخشید ما یک ماه قبل خونمون رو اجاره دادیم قولنامه دستی تنظیم کردیم و شاهدی هم برای قولنامه نداشتیم ، مستاجر مبلغی رو به ما داد و بقیه رو چک چهل روز بعد به ما داد ما خونه رو تخلیه کردیم به شهر دیگه رفتیم مستاجر گفت اشکال ندارد ما زودتر بیایم شوهرم قبول کرد و قرارداد هم برای همون تاریخی اول که پول رو تنظیم کرده نوشت، مابرای کار به شهر دیگه رفته بودیم ولی شرایط نامساعد بود می‌خوایم برگردیم ،میخواستم ببینم میتونم قرارداد رو فسخ کنم ، چون هنوز چک پاس نشده ، لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قرارداد اجاره تا پایان مدت الزام آور است مگر اینکه شرایطی پیش بینی شده باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فسخ خیر

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و اجاره نامه تنظیم شده

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر از مدت چک گذشته و ایشان پاس نکرده میتوانید به استناد آن فسخ کنید حتما نیاز به وکیل خبره داری