مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر در صورت تعهد خدمتی

باسلام من کارمند رسمی وزارت بهداشت در یک شهرستان می باشم و تعهد خدمت دارم از انجا که تعهد خدمت بنده تمام نشده است آیا امکان دارد با توجه به این که الان تازگی ازدواج کرده ام بنا به تبعیت از همسر میتوانم به تهران منتقل شوم؟
همسر بنده کلا ساکن تهران بودند.ولی شغل ازاد دارند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید در صورتی که موافقت نشد چاره ای جز اینکه از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شغل آزاد وارد موضوع طبیعت می باشد شغل های دولتی ملاک است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام ابتدا از طریق وزارت بهداشت پیگیری کنید ودر صورت عدم نتیجه به دیوان عدالت شکایت کنید