مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر در صورت تعهد خدمتی

سلام. خانم بنده حدودا چهار ماه در یکی از درمانگاهای تامین اجتماعی استخدام شده است و تعهد 5 ساله داده است. ما در این مدت ازدواج کردیم و من شاغل در کلانشهر همون استان هستم. میخواستم ببینم چطوری میشود انتقالیه همسرم رو به مرکز استان بگیرم؟ چون هم همسرم تازه مشغول به کار شده است و هم تعهد 5 ساله دارد. لطفا شرایط و زمان احتمالی انتقالی رو بگویید. با تشکر.