مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تبعیت از همسر

سلام خسته نباشید. بنده استخدام پیمانی آموزش و پرورش هستم. ماه پیش ازدواج کردم و شوهرم در استانی دیگر ساکن و مشغول به کار آزاد هستن. با توجه به تعهد خدمت ده ساله ای که در ابتدای استخدام دادم امکان گرفتن انتقالی وجود دارد یا باید تا پایان ده سال خدمت صبر کنم و بعد تقاضای انتقال دهم؟

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
شما درخواستتون رو بدین و مدارک مثبت ادعاتون رو هم ضمیمه کنید
انشالله که بپذیرند