مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری

جهت پیگیری خسارت افت قیمت خودرویی که بنام همسرم می باشد به دفتر قضایی مراجعه نمودم اما عنوان شد خود مالک باید حضور یابد و تنظیم دادخواست کند سوال من این است که آیا با گرفتن وکالت محضری از همسرم شخصاً می توانم پیگیر مراحل باشم در صورت جواب مثبت چه نوع وکالتی باید گرفته شود؟ متشکرم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر با وکالت رسمی محضری امکان پذیر نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانید.
جهت مراجعه به مراجع قضایی حتما باید همسرتون شخصاً یا توسط وکیل دادگستری باید اقدام کند و اشخاص عادی نمی توانند با وکالت کاری به مراجع قضایی مراجعه کنند.