مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه افت قیمت خودرو در تصادف

سلام .من با وانت نیسانم که مدل بالا هم هست با پژو تصادف کردم مقصر هم پژو هست کروکی پلیس رو هم دارم اما کل هزینه تعمیر ماشین من که تعویض درب سمت راننده بود رو داد و ماشین رو تعمیر کردیم و بیمه نرفتیم عکس هم از ماشین خودم و از پژو هم دارم حالا میتونم شکایت کنم و افت قیمت بگیرم؟ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری افت قیمت خود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به نظر کارشناسی دارد اگر کارشناس بتواند با توجه به اینکه خود را تعمیر کرده نظر بدهد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه سال ساخت خودروی شما زیر پنچ سال است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بله بدوا تامین دلیل سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید