مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

سلام
من با یه تویتا کمری مدل2007 تصادف کردم رفتیم بیمه 14 میلیون براش برید سقف بیمه من 32 بود کار های بیمه که تموم شد الان میگه باید به من افت قیمت بدی، میخوام بدونم بهش تعلق میگیره؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ماشین ایشان خیلی قدیمی است اما اگر کارشناس تعیین نماید می بایست تا حد متعارف پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر افت قیمت به خودرو مدل 2007 تعلق نمی گیرد.
به هر حال اگر تعلق بگیرد باید خسارت را خودتان پرداخت کنید و بیمه پرداخت نمی کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
افت قیمت به خودرو های تا پنج سال ساخت اخیر تعلق می گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی اونو هم بیمه باید بدهد که نمی دهد و شما باید از بیمه خودت شکایت کنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قطعا افت قیمت خودرو شامل ایشان خواهد شد و خود شما باید مبلغ افت قیمت را پرداخت نمایید