مشاوره حقوقی رایگان - ضبط ویدئو و صدا

قوانین و مقررات در رابطه با ضبط صوت و فیلم بدون اذن شخص مقابل به چه شکل هست؟ آیا برای دادگاه معتبر است یا خیر و ثانیا این کار در چه مواردی مجاز و در چه مواردی جرم است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در برخی موارد شخصی که فیلم یا صدای وی ضبط شده می تواند شکایت کند.
فیلم و صدای ضبط شده در کنار سایر دلایل قابل استناد است البته فیلم به تنهایی نیز قابل استناد است و دادگاه می تواند به استناد آن رای صادر کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اماره محسوب وبه همراه سایر ادله قابل استناد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نوعی اماره و قرینه محسوب و در کنار سایر ادله میتواند قاضی را به علم برساند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اماره و قرینه محسوب و در کنار سایر ادله میتواند قاضی را به علم برساند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صدای ضبط شده مانند سایر موارد می تواند از اماره های قضایی باشد اما جزو ادله اثبات دعوا نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سو استفاده از حریم شخصی فرد باشد جرم تلقی میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تحصیل دلیل باید مشروع باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اماره محسوب می شودو همراه سایر ادله قابل استناد است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اماره محسوب میشود و می‌توان به آن استناد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ضبط صدای و تصویر به صورت مخفیانه هرچند مغایر حقوق شهروندی است و نقض حقوق شهروندی تلقی می‌شود ولی کن به عنوان یک اماره و قرینه در مراجع قضایی قابل استناد است