مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سود و زیان در شراکت

سلام ، من و دوستم مقداری زمین کشاورزی اجاره کردیم برای یک سال ، دوستم فقط مبلغ اجاره زمین ها که 70 میلیون بود پرداخت کرده و مابقی خرج کاشت و داشت و برداشت با من بود، و در جمع بندی من بیشتر خرج کردم ، حالا خواستم ببینم تقسیم سود و زیان چطور هست، آیا من باید درصد بیشتری سود ببرم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به معلم ریاضی مراجعه نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر خودتان قبلا توافق ننموده اید پس بهتر است در سود شریک باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ابتدا می بایست بر حسب آورده ها سهم مشاع از محصول را مشخص می کردید . قاعدتا هر کس آورده بیشتری دارد سهم بیشتری هم می برد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

هر کس آورده بیشتری دارد سهم بیشتری هم می برد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر میزانی که توافق کردید تقسیم سود و زیان انجام میشه.