مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در تولید

با سلام
بنده صاحب ملک هستم و شریک بنده صاحب خط تولید.
آیا شریک در ازای آوردن خط تولید میتواند درخواست درصدی از مالکیت ملک را داشته باشد؟
در اینصورت نحوه تقسیم سود و زیان چه میشود؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه چیز توافقی است و شما با هر شرایطی که براتون منفعت داشت می توانید توافق کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بستکی دارد به قراردادی که منعقد کردین شما جایگاه رو اگر فراهم کرده باشین ایشون سرمایه خیر شریک نیست در مالکیت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موارد بستگی به توافق شما دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آورده ها را برآورد نمایید و نسبت به آورده ها سود تقسیم کنید مجبور به انتقال بخشی از ملک نیستید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس توافق و قرارداد عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر توافق بشود و میزان سود و زیان هم ، توافقی است و بستگی به میزان سود کار شما و قیمت زمین دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
توافقی است باید آورده ها برآورد شود به نسبت آن سود و زیان تقسیم گردد