مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سلام. وقت بخیر.
آیا میتوان با دختری 27 ساله که بکارت خود را غیر از راه ازدواج از دست داده است ازدواج موقت نمود؟
آیا شرع اجازه این کار را داده است یا اذن پدر لازم است؟
در صورت " لزوم اذن پدر " آیا به صرف اذعان دختر مبنی بر کسب اجازه از پدر امکان صیغه وجود دارد؟
تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دختر موصوع ازاله بکارت را به دفتر خانه اعلام کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دختر موصوع ازاله بکارت را به دفترخانه اعلام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر شرعی اگر دختر باکره نباشد می تواند با هر کسی که خواست ازدواج کند و فرقی نمی کند عقد موقت باشد یا دائم.
از طریق دفترخانه ازدواج پیگیری کنید و دختر اعلام کنه که باکره نیست.