مشاوره حقوقی رایگان - قتل دو نفر سال 97

قاتل خود معرف بوده گفته و اقرار کرده من با سلاح کلاشیکف غیرمجاز کشتم بردن زندان با وثیقه آزادش کردن الان توپرونده نوشته قتل غیرعمد بود وبا اسلحه شکاری بوده مگه کلاشیکف جز اسلحه شکاری به حساب میاد این چه قانونیه دونفرجوان کشته شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
وکیل دادگستری اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اعتراض کنید بهتر است یک وکیل بگیرید که متخصص در این زمینه باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به رای صادر ه اعتراض کنید و قبلش حتما با بک متخصص مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای صادر شده در مهلت به آن اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام جدا از نوع اسلحه نوع استفاده از آن نیز مهم است ممکن است شخصی با اسلحه استفاده کنند ولی قتل غیر عمد باشد باید بررسی گردد