مشاوره حقوقی رایگان - استعلام کسی که نمیدونیم زندان است یا خیر؟

با سلام
پدرم چندین ساله که ناپدید شده .. آخرین بار یک نفر او در زندان دیده بود .. حدود 10 یا 12 سال پیش
هیچ خبری از او نداریم .. راهی هست که بفهمیم الان زندان هستش ؟ کل خانواده نمیدونیم که الان کجاست ؟ زندانه یا فوت شده ؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سازمان زندانها می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می توانید به اداره پلیس مراجعه نمایید و از آن طریق اقدامات لازم انجام می شود در صورت نیاز استعلامات گرفته میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اعلام مفقود شدن وی را کرده اید از پلیس آگاهی بخواهید از زندان ها استعلام بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مفقود شدن وی را به کلانتری اعلام کنید می توانیداز پلیس آگاهی بخواهید از زندان ها استعلام بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق کد ملی وی میتوانید از سازمان اداره زندانها استعلام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق سازمان زندانها می توانید پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانیداعلام مفقودی وی نماییدوازکلانتر ی بخواهید از سازمان زندانها پیگیری نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سازمان زندان با کد ملی سرچ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سازمان امور زندانها موضوع را پیگیری نمایید