مشاوره حقوقی رایگان - نزول و ربا و گرفتن زمین

با سلام، خدمت شما عرض شود که حدود 5ماه پیش ملکی زمین ویک واحد مغازه را بابت مبلغی نزول حدود 200ملیون تومان و باز پرداخت 250ملیون تومان ضمانت به آن شخص مبایعه نامه یا فروشنامه دادم که در تاریخ روزی که در یک دست خط هم جداگانه ذکر شده بود بتوانم مبلغ را به ایشان باز گردانم ولی بنده در تاریخ مقرر از پرداخت وجه باز ماندم و با تمام تلاش نتوانستم بدهی را برگردانم ولی پس از حدود 2ماه از تعیین موعد پرداخت الان توانستم پولش را جور بکنم ولی ایشان از امدن و دریافت پول و باز گرداندن مبایعه نامه به نام بنده خودداري میکنند، و اعلان میکنن که زمین ومغازه را تحویل ایشان بدهم لطفاً بنده را راهنمایی بفرمائید که چگونه میتوانم مال خود را پس بگیرم، متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شاهد دارید که مبایعه نامه صوری بوده می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
برای پرداخت وجه نیز اظهارنامه ارسال کنید تا جهت تحویل وجه و مبایعه نامه اقدام کند.