مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

با سلام آیا زنی که شوهرش فوت کرده و از شوهر خود حقوق می‌گیرد از تامین اجتماعی و 25 درصد حقوقش به دختر 34 ساله اش می‌رسد می‌تواند از حقوق شوهرش استعفا دهد حقوق پدرش را که فوت شده و فرهنگی است بگیرد و دخترش حقوق پدرش را کامل دریافت کند

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید مستمری پدر ویا همسر را دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یله میتوانید با ارایه مدارک فوت و شغلی ان مرحوم از اداره متبوع اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله طبق بند 3ناده 48قانون حمایت از خانواده امکان دریافت مستمری پدر در این حالت هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام بله این امکان وجود دارد