مشاوره حقوقی رایگان - درب پارکینگ

سلام. من مستاجر هستم درب پارکینگ به کل تعویض شده است اما مالک قبول نمیکند هزینه را پرداخت کنند در ضمن مستاجرهای دیگه صاحبخانه هاشون پرداخت کردن ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید دید درب پارکینگ برای انتفاع بهر بوده که برعهده مستاجر است اما اگر برای تعمیرات اساسی منزل بوده برعهده موجر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت هزینه تعویض درب پارکینگ با مالک است و مستاجر وظیفه در پرداخت این هزینه ها ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا از اجاره بها کسر بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پرداخت کردید از اجاره کم کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادخواست دهید یا از اجاره بها کسر بفرمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست مطرح کنید یا از اجاره بها کم کنید