مشاوره حقوقی رایگان - مزايده ملک

دو قطعه زمين در مزايده دادگاه به فروش رفت. خريدار فقط يك نفر بوده و بعد از اعلام قيمت در جلسه دادگاه مبلغ نيم عشر دادگاه را واريز كرده. سوال اول اين است كه اين شخص نبايد پس از واريز مبلغ در مزايده شركت ميكرده؟ آيا اين ايرادي بر روند مزايده نيست؟ مطلب ديگر اينكه آيا اين شخص ميتواند با به فروش رساندن همين ملك پول آن را تا تاريخ مقرر به دادگاه پرداخت كند؟ يعني تنها با پرداخت نيم عشر دادگاه شخص مذكور مالك ملك ميشود و ميتواند آن را به فروش برساند زماني كه هنوز مبلغ ارزش كل ملك را پرداخت نكرده؟ اين شخص توانايي پرداخت ارزش ملك را ندارد و با به فروش رساندن آن سعي در تامين هزينه آن دارد.

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

در روز مزایده متقاضی خرید میبایست ده درصد مبلغ کل را که برنده شده است تامین نماید و یا چک ب میزان ده درصد تقدیم دادگاه نماید یا به حساب دادگاه واریز نماید و اول باید پول را کامل پرداخت نماید که سند انتقال شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا قبل از انتقال سند اجرایی به ایشان باید تمام مبلغ را پرداخت کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبلغ ده درصد از قینت ملک را روز مزایده باید پرداخت نماید و تا تمام قیمت ملک را پرداخت نکند مالک شناخته نمی شود و حق فروش ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید ده درصد را روز مزایده پرداخت نماید وتا کل مبلغ را نپردازد نمی‌تواند آن را بفروشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ ده درصد از قینت ملک را روز مزایده باید پرداخت نماید و تا تمام قیمت ملک را پرداخت نکند مالک شناخته نمی شود و حق فروش ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برنده مزایده با 10 درصد قیمت را علی الحساب به حساب دادگستری واریز کند...