مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتورسیکلت هوندا زورگیری مدارک شناسایی موتور و لوازم شخصی با سلاح سرد.

با سلام و خسته نباشید
اینجانب درتاریخ 10 اردیبهشت 1401 موتورم رو جلوی فروشگاه جلوی چشمم به سرقت بردن و مشخصات فرد سارق رو کاملا رویت کردم.فورا تماس با 110 جهت گزارش و ثبت سرقت انجام گرفت و بعلت تنها وسیله ی زندگی و امرار معاشم از این موتور در اسنپ. تا صبح با تلاش و پشتکار خودم در یکی از محله های خمینی شهر استان اصفهان موفق ب پیدا کردن سارق شدم.لذا با کمال وقاحت و پررویی ادعا کرد که موتور ازطرف کلانتری 13 توقیف و به پارکینگ منتقل شده و در یک صورت از طریق مالک اصلی موتور که خودم هشتم موتور ب شخص خودم تحویل داده میشود،باتوجه به اینکه پاکت مدارک و اسناد داخل پاکت بهمراه داشتم در طول مسیر ب کلانتری متهم با شخص دیگری راهم را سد کردن و تمامی مدارک و لوازم شخصی را بصورت ز‌‌ورگیری با سلاح سرد از من گرفته و متواری شدند.مراحل الکترونیک قضایی به همراه ابلاغ پرونده و مراجعه به شعبه پنجم دادیاری را انجام دادم اما نه اقدام به چهره نگاری و نه اقدام دیگری جهت مراحل پیگیری شکایتم خبردار نشدم. تشکر فراوان بابت راهنمایی شما سروران عزیز.

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام شما میتوانید به عنوان سرقت ب عنف از سارق و همراهش شکایت نمایید و در طول رسیدگی ب پرونده قاضی دستورات لازم را صادر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید شخصی که توسط وکیل شکایت سرقت داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه دادیاری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضورا از طریق شعبه دادیاری پیگیری کنید