مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت

درود وقت بخیر،خدا قوت ممنون میشم وقت بگذارید و پاسخ بدید??.بنده با نامزدم
(که خانوادم مخالفت کردن با جفتمون)پیام از خط مادرم فرستادم و پاک کردم که بعد متوجه شدم خط برای پدرم هست و پدرم استعلام گرفتن.. حالا میخوام بدونم مراحل قانونی سخت هست پس چجور پدر به راحتی پرینت گرفتن..و اینکه آیا از شماره خودم که به نام خودمه و با کارت ملی ثبت شده میشه برن پرینت یا استعلام بگیرن؟
(با داشتن کارت ملی و شناسنامم)این مورد امکان پذیر هست؟پیشاپیش سپاسگزارم از سایت خوب دادراه و پاسخدهی وکلا گرامی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرینت سیم کارت فقط توسط مالک ان وجود دارد و با دستورقضایی ممکن است. مگر انکه از راههای غیر قانونی و رابطه این کار انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خط به نام خودتان است می توانید از نمایندگی شرکت مربوطه پرینت سه ماه گذشته را بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از نمایندگی شرکت مربوطه پرینت سه ماه گذشته را بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای پرینت سیم کارت در صورتی که به نام خودتان باشد یا باهاشون غذایی می توانید اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پرینت توسط مالک و یا به دستور مقام قضایی امکان پذیر است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از نمایندگی شرکت مربوطه پرینت سه ماه گذشته را بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خط به نام خودشان بوده میتوانند پرینت شماره ها را بگیرند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای پرینت از مخابرات فقط با تقاضای مالک خط امکان پذیر است