مشاوره حقوقی رایگان - فروختن ماشین اتاق تعویض

با سلام
بنده روز گذشته یک خودرو 206 مدل 89 دیدم و بعد از بررسی و نشان دادن به یک کارشناس تجربی تصمیم به ثبت قولنامه دستی کردیم و 50 درصد مبلغ کل ماشین رو به فروشنده دادم و ماشین رو داخل پارکینگ دوقبضی قراردادیم تا بعد از تعطیلات در اولین روز کاری به دفترخونه بریم و بعد از تنظیم وکالت تعویض پلاک الباقی مبلغ رو بهش بپردازم
اما بعد از گذشت یکروز متوجه شدم که خودرو اتاق تعویض و موتور تعویض هستنش و فروشنده این رو از من پنهان کرد حتی پرسیدیم ازش انکار کرد و داخل قولنامه هم این موضوع اتاق تعویض بودن ذکر نشده و بعیدم هم نیست با اون کارشناس تجربی تبانی کرده باشن
مبلغ 20 میلیون هم در صورت پشیمانی طرفین تعیین کردیم
الان با توجه به فریبکاری فروشنده من از خرید ماشین منصرف شده ام
آیا میتونم با طرح شکایت تقضای فسخ کنم و بیعانه و خسارت از فروشنده بگیرم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام... پنهان کردن عیب خودرو میتواند برای شما حق فسخ بوجود بیاورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید معامله را فسخ کنید یا خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.