مشاوره حقوقی رایگان - تعويض پلاک خودرو اتاق تعویضی

سلام. ماشين پرايد خريدم6سال پيش تقريبا 2سال پيش رفتم تعويض پلاک كردم به اسم خودم الان ميخوام بفروشمش رفتيم تعويض پلاک ميگن ماشين اتاق واسه خودش نيست چكار كنم. از كی شكايت كنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا تامین دلیل نمایید اگر مشخص شد که قبل از این که شما خریداری کرده و اتاق تعویض شده میتوانید بر علیه فروشنده قدیم خود دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و سپس دادخواست به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناسی شود.
بعد از کارشناسی اگر معلوم شد مربوط به فروشنده است می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

از فروشنده با جلب نظر کارشناسی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده می‌توان دادخواست داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علیه فروشنده دادخواست تنظیم نمایید