مشاوره حقوقی رایگان - پورنوگرافی و سیاسی و ضد انقلاب

همسرم پورن بازی میکند و دیشب فهمیدم که در یوتویوب جاسوس و جزو فعالترین مهره‌های لایوهای اینستاگرام است و تنها چند ماهی است که ازدواج کردم و چه بسیار سختی کشیدم برای کشف این موضوع و اطلاعاتی دارم نام او ... متولد ...... است ما ساکن ... کرج هستیم بنده ... شغل نانوا لیسانس .... بهر ارگانی می گویم جوابشان :ان شالله رسیدگی می کنند یا باید بعد از تعطیلات شکایت کنید و متن می برد حکم آن چیست در صورت اثبات که گمان نمی کنم برای ارگانی اهمیت داشته باشد او 7 سال در تولید محتوا فعال می‌باشد اما فتا و ضعف فناوری ایران را تا این قدر ضعیف نمی دانستم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه سرور اینستاگرام در خارج از کشور فعال است . امکان پیگیری از طریق پلیس فتا وجود ندارد. بهتر است با ارایه مدارک کامل علیه همسرتان شکایت کیفری کنید. راه اندازی گروه های غیر اخلاقی و ضد نظام. در این صورت حتما پیگیری خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام با ستاد خبری 113 و 114 تماس بگیرید بنحو احسن از خبر شما استقبال و حمایت میکنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارایه مدارک کامل علیه همسرتان شکایت کیفری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اینکه همسرتان متوجه شود با شماره 113 تماس بگیرید و اطلاع دهید اگر مشکلی باشه بررسی می کنند.