مشاوره حقوقی رایگان - واریز ودیعه رهنی مستاجر بحساب دادگستری

با عرض سلام
برای مستاجر مغازه ام بدلیل اتمام مدت قرارداد دستور تخلیه گرفتم پیامک اومده که رهن را بحساب دادگستری واریز کنین تا دستور اجرا بشه و یه پیام هم اومده که قاضی به مستاجر 20روز مهلت تخلیه داده آیا وجه ودیعه را باید همین الان واریز کنم یا میتوانم یک روز قبل از تخلیه مستاجر بحساب دادگستری بزنم؟

پاسخ ها :

واریز ودیعه مستاجر به صندوق دادگستری ودیعه مستاجر موجر مستاجر