مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پیگیری پرونده تصادف خسارتی ونحوه ترخیص ماشین از پارکینگ

با سلام ،ماشین من در برج پنج سال 1400تصادف کرده و میزان خسارت توسط کارشناس دادگاه مشخص و به شورای حل اختلاف اجرا داده شده اما چون مبلغ بیش از 20میلیون بوده باز به دادگاه ارجاع داده شد اما تاریخ رسیدگی را زده سال1402چرا این مدت طولانی؟و ماشین بنده در پارکینگ باید چه اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

پیگیری پرونده تصادف ترخیص خودرو تصادفی تصادف