مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده ملک مشاع

سلام خدمت وکلای ارجمند یکی از شرکای ملک مشاع نامه عدم افراز از اداره ثبت گرفته است و قصد بردن ملک به مزایده دارد . سایر شرکا اعلام امادگی برای خرید سهم ایشان را دارند ولی ایشان میخواهد کل ملک را در مزایده خودش بخرد. ایا میتوان کاری کرد که ملک به مزایده نرود .ضمن اینکه من سهم خودم را از خود ایشان خریداری کرده ام و همه سند تک برگ سهم خودشان را دارند .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم سایر شرکا می توانند در مزایده شرکت کنند و ملک را خریداری کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میخواهند ملک مزایده نشود می‌توانند با مبلغ بالاتر ان ملک را جداگانه از وی بخرند. و یا بدهی را تصفیه کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سایر شرکا به صورت انفرادی یا جمعی می توانند در مزایده شرکت کنند و سهم وی را بخرند . راه دیگری نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی قانون این حق را برای ایشان در نظر گرفته یا باید توافق نمایید یا باید در مزایده شرکت کنید راه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از صدور حکم سایر شرکا می توانند در مزایده شرکت کنند و ملک را خریداری کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در هرصورت باید تقسیم مال تعیین تکلیف شود