مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

سلام
نحوه برگزاری جلسه رسیدگی مواجهه حضوری در شعبه بازپرسی و دادگاه چطوریه و چگونه برگزار می شود و لایحه دفاعیه را باید چطوری باید نوشت که موثر باشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لایحه دفاعیه را به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا وکیل برای شما تنظیم کنید.
برای نحوه تنظیم می توانید کتب مربوطه را مطالعه کنید،
مواجهه حضوری نیز اگر تجربه کنید متوجه موضوع می شوید و توجه داشته باشید که در مواجهه حضوری مشکلی خاصی پیش نمیاد و نیاز به مشاوره نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه‌ دفاعیه امری تخصصی است‌ باید یک وکیل بنویسد برای شما

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه‌ دفاعیه امری تخصصی است‌ باید یک وکیل بنویسد