مشاوره حقوقی رایگان - حضور در جلسه مواجهه حضوری

سلام
ابلاغیه ارسال شده: پیرامون شکایت آقای... علیه شما در وقت مقرر جهت مواجهه حضوری حاضر شود.لازم به ذکر است هیچ گونه ادله جهت اثبات متهم بودن بنده وجود ندارد.در آگاهی در جلسه مواجهه حضوری حضور پیدا کردم و توضیحات دادم و گفتن برو تا بهت خبر بدیم.حالا که ابلاغ اومده در جلسه مواجهه حضوری در شعبه دادیاری بنده رو جلب می کنند یا خیر؟و مرحله بعد از مواجهه حضوری چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حضور نیابید امکان جلب وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر مگر اینکه دلایل کافی برای اثبات وقوع جرم علیه شما باشد که دادگاه قرار صادر می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است با کفیل یا وثیقه حاضر شوید