مشاوره حقوقی رایگان - حضور در جلسه مواجهه حضوری

با سلام من در يك دادگاه كيفري كه همسرم پرونده كاملا كذب با گوشي خودش به مضمون دون زنا براي من ساخته كه الحمدلله راي رد شدن پرونده برام اومده هنوز راي قطعي نيومده اما به من از دادگاه زنگ زدن كه به جلسه مواجهه برم و وكيلم در دسترس نيست ايا ميتونم نرم و عواقبي برام نخواهد داشت ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بهتره جلسه مواجهه حضوری را شرکت نمایید امکان اینکه بعلت عدم شرکت به ضرر شما باشد وجود دارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به نظر شرکت کنید و با توجه به اینکه وکیل دارید این موضوع و عواقب آن را با وکیل خود در میان بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نظر باید شرکت کنید و اگر شرکت نکنید ممکن است که پرونده به ضرر شما باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هنوز حکم صادره قطعی نشده است و بهتر است شما حتما به جلسه دادگاه بروید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید