مشاوره حقوقی رایگان - روش صحیح ازدواج موقت با دختر غیر باکره چیست؟

سلام
با یک خانم که مدعی است قبلا رابطه جنسی داشته (خارج از عقد ازدواج) آشنا شدم و از او خوشم آمده. قصد ازدواج موقت با او را دارم.
1. آیا ازدواج موقت با این خانم 22 ساله که در شهری غیر از شهر پدری خود زندگی می کند و مدعی شده باکره نیست؛ مشروط به اجازه پدر است؟
2. قصد دارم عقد ازدواج موقت را در جایی ثبت نکنم؛ آیا ایرادی دارد؟
3. آیا این شخص در آینده می تواند مدعی تجاوز یا مدعی ازاله پرده بکارت توسط بنده شود؟
4. چندین بار به وی اعلام کرده ام که قصد ازدواج دائم با او را ندارم؛ آیا در آینده می تواند مدعی شود بنده به او قول ازدواج دائم دادم؟

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

ازدواج موقت با چنین فردی نیاز به اجازه پدر دختر ندارد و ثبت نکردن آن هم هیچ ایرادی ندارد و این که به او شفاها گفته اید قصد ازدواج دایم با اورا ندارید بصورت کتبی با وی شرط کنید تا احیانا بعدا برایتان مشکلی پیش نیاید.

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
با مراجعه به یک دفترخانه ازدواج، ازدواج موقت خود را در دفترچه مخصوص عقد موقت ثبت نمایید و تمام مواردی را که خانم اعلام نموده اند و شما اعلام میکنید در دفترچه ثبت کنید و آنرا بعنوان مدرک نزد خود نگه دارید تا در آینده نتواند مدعی خلاف آن شروط شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و در آن صورت می‌توانید ازدواج موقت داشته باشید