مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

3سال خانمی صیغه من هستن ایشون از طریق وکیل شکایت کردن برای مهریه الان بخاطر مسایلی تن به طلاق توافقی دادن ایا در رابطه با مهریه من باید از ایشون رضایت نامه ای بگیرم یا همین که طلاق بگیریم کافیه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در عقد متعه طلاق نداریم و مهریه میبابستی قبلا پرداخت میشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صیغه موقت طلاق نداریم و انحلال آن با پایان گرفتن موعد صیغه و با بذل مدت از سوی زوج پایان میپذیرد .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در صیغه طلاق وجود ندارد بابذل مدت و دادن مهریه زوجیت پایان پیدا میکند .مهریه را باید پرداخت کنید و اگر بذل کردند مشکلی ندارد .

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام طلاق در عقد موقت جایگاه ندارد ولی در صورت بذل مهر یا هرگونه توافق معتبر است