مشاوره حقوقی رایگان - فهمیدن اینکه همسرم بدون اجازه زن صیغه کرده

سلام همسر من مدت 3سال هست بدون اجازه من یه دختر رو بدون اجازه خانواده اش صیغه کرده من از اول می دونستم ولی مدرک نداشتم الان اون زنه یه سری از چت های بین خودش و همسر من رو برام فرستاده در ضمن اینها مسافرت هم رفتند و هر کاری شما فکر کنید انجام دادن و همسر من روز به روز از من و بچه ها فاصله گرفت هر دفعه هم که اعتراض می کردیم چرا به ما توجه نمی کنی می گفت حالم خوب نیست خوب شدم طرف شما هم میام الان که ما فهمیدیم با ما قهر کرده می خوام بدونم اگر من به خانواده دختره خبر بدم احتمال داره چون پدر و مادرش پیر هستند اتفاقی براشون بیافته برای من مشکلی پیش میاد ایا اونها می تونند از من شکایت کنند که خبر بدی رو بهشون دادم از همسایه هاشون تحقیق کردم میگن خونواده مثلا متدین هستند من نمی دونم چطوری متدین هستند که دخترشون این بلا رو سر زندگی ما اورده هست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

سلام امیدوارم خوب باشید اولا به نظر خیلی از فقها دختر را نمیشود صیغه کرد در ثانی صیغه کردن مجوز عدم توجه به زندگی شما نباید باشه جهت توضییح بیشتر با من تماس بگیرید در صورت تمایل

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خبر دادن به خانواده دختر دردی را دوا نمی کند تنها فاصله شما را با همسر افزایش شما باید به دادگاه خانواده مراجعه و با عنایت به ازدواج مدد همسر بدن اذن شما حسب مورد درخواست متارکه و یا سایر حق و حقوقو خود را نمایید

یک وکیل

سلام" پرسش شما بیشتر شبیه شرح حال و ماوقع بود تا سؤال حقوقی ! با این حال عرض می کنم ؛ عقد دختر باکره بدون اجازه پدر یا جد پدری و یا اخذ حکم از دادگاه خانواده صالح غیرنافذ است مگر خانم ثیبه و غیرباکره باشد . توضیحاً به اطلاع می رساند : در شرع انور اسلام مرد حق دارد و می تواند تا چهار زن دائمه و بطور نامحدود زن موقت اختیار کند و نیاز به اخذ اجازه از هیچکس حتی زنان خود ندارد و صرفاً می بایست میان آنان به عدالت رفتار نماید ولی از جهت رعایت نظم اجتماعی و حال زوجین ، قانونگذار محدودیت هایی وضع نموده که مرد برای ازدواج مجدد دائم نیاز به اذن همسر خود و یا در صورت نشوز (عدم تمکین زن اول) با اخذ اجازه از دادگاه خانواده صالح حق ازدواج مجدد دائم دارد .

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
شما در صورت اثبات ازدواج همسرتان چه دائم وچه موقت به استناد بند12 شروط ضمن عقد ازدواج خودتان به دادگاه خانواده مراجعه ودرخواست طلاق نمائید جهت راهنمایی بیشتر میتوانید تماس بگیرید یا درتلگرام پیام بدید

یک وکیل

با سلام همکاران محترم به درستی پاسخ کامل را ارایه ننموده اند و همچنین دادن خبر بد جرم نیست.

یک وکیل

برای حل این مسئله می توانید به جرم روابط نامشروع از همسر خود در دادسرای مربوطه شکایت نماییدچنانچه روابط نامشروع اثبات گردد و یا اثبات اینکه آنها بین آنها صیغه محرمیت وجود دارد به شما مجوز طلاق می دهد. ضمنا خبر بد دادن در قانون جرم محسوب نمی گردد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند