مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام خسته نباشید. من 27سالمه با یه آقایی بودم قبلا ازدواج نکردم ولی با این آقا صیغه 99ساله شدم و الان محرم هم هستیم. ولی خانوادم درجریان نیستن بخاطر شرایط نامناسب و اعتیاد پدرم نیمگذارن ازدواج کنم هزار عیب میزارن روی خواستگار. الان من میخام عقد دائم بشم. و از خانواده جدا بشم چه کاری باید انجام بدم
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. ازدواج موقت شما بدون اذن پدرتان صحیح نیست. به هر حال شما می توانید دادخواستی با موضوع اذن در ازدواج به طرفیت پدرتان به دادگاه تقدیم کنید. چنانچه ایرادات پدرتان نابجا باشد دادگاه اذن در ازدواج صادر می کند اما اعتیاد خودش مانعی برای ازدواج شما از طریق دادگاه است. « نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری او است و هرگاه پدر یا جد پدری بدون علت موجه از دادن اجازه مضایقه کند اجازه او ساقط و در این صورت دختر می تواند با معرفی کامل مردمی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهری که بین آنها قرار داده شده پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید.»

یک وکیل

سلام" دختر باکره ( دوشیزه ) جهت ازدواج نیاز به اذن پدری خود دارد و در فرض سؤال که اعلام نموده بودید قبلاً بطور نامشروع (بدون عقد نکاح) با یک آقایی بوده اید و الآن هم اگر باکره باشید بدون اذن پدری و با عقد غیرنافذ به عقد موقت 99 ساله یک آقایی درآمده اید ، چنانچه بین شما مقاربت صورت گرفته باشد و ثیبه و غیرباکره شده باشید با تائید پزشکی قانونی مبنی بر غیر باکره بودن و دریافت گواهی آن ، اذن پدری شما زائل شده و با اجازه از دادگاه خانواده صلاحیتدار می توانید عقدرسمی دائمی کنید .

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.ازدواجتان صحیح نمیباشدحال چه موقت چه دایم برای اذن اجازه ازدواج از دادگاه اقدام و با ارائه دلایل به دادگاه نامه صادره از سوی دادگاه صادر و با آن ازدواج شرعی و قانونی نمایید و بهتر این که رابطه را قطع کنید تا صدور اذن و اجازه از سوی دادگاه و عقد رسمی.البته اگر باکره هستید

یک وکیل

با سلام.خانمی که اولین بار قصد ازدواج داشته باشد به این معنا که باکره باشد برای انجام ازدواج چه بصورت دایم و چه موقت(صیغه) نیازمند اذن از پدر خود میباشد تا آن ازدواج صحیح و مشروع باشد.در صورت مخالفت بلادلیل پدر،خانم میتواند با کسب اجازه از دادگاه در جلسه ای با حضور پدر،به تشخیص دادگاه اذن این ازدواج را اخذ کند و اگر باکره نباشد برای ازدواج نیاز به اجازه پدر ندارد.

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلامبا شرایطی که شما ذکر کرده اید، شما می توانید با مراجعه به دکتر زنان یا مامائی گواهی عدم بکارت خود را گرفته و آن را به دفتر ازدواج ارائه نمایید تا ازدواج شما ثبت گردد. نیازی به مراجعه ی دادگاه نیست.
آرزوی موفقیت برای شما

یک وکیل

با سلام با توجه به اینکه از صورت سوال به نظر می رسد رابطه زناشویی بین شما صورت گرفته است دیگر نیاز به اذن پدر نیست و می توانید به عقد دایم یکدیگر در بیایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
موضوع شما نیاز به بحث بیشتری دارد هرچند شما بنا به شرایطی می توانید عقد خود رغا دائم نمایید
با این حال شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام ممنون اگر باکره نیستید می توانید بدون اجازه ی خانواده عقد دائم شوید.