مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سلام.. من یکماه پیش یه خانمی رو داخل خودرو صیغه 6 ماهه کردم.. اون خانم مطلقه هست البته خانمه صیغه رو خونده و من صدای اونو ضبط کردم..اما اون خانم ارتباطش رو با من قطع کرد، و هیچ تماسی با اون ندارم، اما میشناسمش و آدرس هم دارم.. آیا میتونم ازش شکایت کنم؟ چی مطرح کنم؟ شاهد هم ندارم و فقط صدای ضبط شده اون هست متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .صیغه تا زمانی که مدت ان منقضی نشود وبذل صورت نگیرد کماکان برقرار است صدای ضبط شده نیز قرینه ای بر وجود صیغه است .دادخواست الزام به تمکین دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم تیجه شکایت و صرف شکایت کردن که امکان پذیره و باید بررسی شود که آیا این شکایت نتیجه ای در بر خواهد داشت یا نه که عملاً پاسخ منفی است