مشاوره حقوقی رایگان - قیمومیت مادر از فرزند معلول با وجود پدربزرگ

روز بخیر بنده چندسال پیش از همسرم جدا شدم و دارای یک فرزند پسر معلول هستم که همسرسابق من حضانت بچه رو به من داده
به تازگی شوهر سابقم فوت شده اند میخواستم بپرسم بنده بعنوان مادر فرزند معلولم با وجود پدر بزرگش میتوانم اقدامات لازم را برای انتقال حقوق تامین اجتماعی شوهرم برای پسرم را انجام دهم یا خیر؟!
وسوال دیگر اینکه بعد از اینکه پسرم حقوق پدرش را دارا شد بنده میتونم بعنوان اینکه حضانت قانونی پسرم با من است در حقوقش دخل و تصرف کنم؟ اگرنه چگونه میتونم با وجود پدر بزرگش قیم فرزندم بشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر بزرگ داشته باشد قیم تعیین نمی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باوجود پدر بزرگ ایشان ولی قهری محسوب میشوند و در امورات مالی صاحبنظر هستند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمان حیات پدر بزرگ قیم تعیین نمیشود ولی تحت شرایطی میتوان تقاضای ضم امین کرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد اقدام به گرفتن قيمومت فرزندتان كنيد