مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت پسرم

سلام و خسته نباشید من حدود دوساله از همسرم طلاق گرفتم و حضانت پسرم و در قبال بخشش همه مهر و نفقه ام گرفته ام ولی الان برای مسابقات فوتبال اجازه پدر یا قیم رو میخوان و میگن که حضانت کافی نیست. من چطور میتونم قیومیت پسرمو بگیرم پدرشم قبول کرده که قیومیت رو به من بده

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا وقتی پدر و پدربزرگ زنده هستند قیمومیت داده نمی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با اخذ وکالت بلاعزل سرپرستی از طریق دفتر اسناد رسمی به نام شما بابت فرزند وکالت دریافت کلیه اختیارات ولی به شما واگذار گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اداره امور فرزند مشترک شما از پدرش وکالت تام و بلاعزل بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قابل انتقال به شما نيست و متعلق به ولي قهري است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا وقتی پدر و پدر بزرگ باشند قیم نصب نمیگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید با ایشان به دفترخانه تشریف ببرید و رضایت نامه محضری بگیرید برای تمام کارهای فرزند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وجود پدر قیم تعیین نمی گردد فلذا وکالت کامل و بلاعزلی در این خصوص دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد تا زمانی که فرزند پدر یا جد پدری داشته باشد قیم تعیین
نخواهد شد شما باید رضایت پدر را
بگیرید یا دادخواست بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وقتی پدر و پدربزرگ زنده هستند قیومیت قبول نمیشود