مشاوره حقوقی رایگان - قیم بودن مادر

سلام پدر من فوت کرده و من یه برادر معلول دارم الان مادرم میشه قیم برادرم فقط سوالی که داشتم اینه مادرم باید بره دادگاه قیم بودن خود رو اعلام کنه که بتونه سرپرستی برادری که معلول ذهنی هست رو بگیره اما الان بهزیستی هست و به خاطر کرونا نمیشه رفت کلا سخت میشه اما مدارک و کارت بهزیستی و جایی که اقامت میکنه رو داریم و شهود هم هست اینا کافیه با ممکنه بگه حضورا باید بیاد که ببینیمش

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می بایست از طریق دادسرای امور محجورین برای نصب قیم اقدام.نمایند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای چه امری مدرک میخواهید؟؟سوال اصلیتان را مطرح کنید؟؟شما و مادر میتوانید از طریق دادگاه برای گرفتن قیمومت برادرتان اقدام کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026