مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جوابیه پزشک قانونی

باسلام. من سال 83پیوند کلیه شدم و در سال 89 به درخواست پدرم از اموزش و پرورش جهت تعیین از کار افتادگی و اینکه بعد از فوت پدرم مستمری به من تعلق بگیره به کمیسیون پزشکی استان معرفی شدم و در نظریه کمیسیون از کار افتاده و صعب العلاج شناخته شدم حالا پدرم فوت کرده و من به اموزش و پرورش مراجعه کردم اونها هم‌ دوباره به پزشکی قانونی معرفی کردند و جواب پزشکی قانونی منو از کار افتاده نسبی و 48درصد معرفی کرده و با ابن جواب حقوق به من تعلق نمیگیره ایا من میتونم با توجه به کمیسیونی که قبلا رفتم و منو از کار افتاده و صعب العلاج تشخیص داده کاری بکنم که حقوق بمن هم تعلق بگیره ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

اعتراض به جوابیه پزشک قانونی دریافت مستمری پدر توسط فرزند از کار افتاده