مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت جانی توسط همسر

سلام خدمت وکلای محترم
بنده اکنون در منزل همسر هستم و خانه را ترک نکرده ام .
همسرم سر هر بحث جزئی برای اینکه من را بترساند عملا اقدام به خفگی بنده می کند ( با دست گلویم را فشار می دهد ) دو بار شانس آوردم پسرم در منزل حضور داشت و مانع قتل بنده شد. در ضمن پرونده پزشکی از لحاظ روانی ندارد ولی همه می دونن که فردی بسیار عصبی است. اکنون من با این وضعیت چه کنم چطور اقدام به طلاق کنم و این عدم امنیت جانی رو چطور ثابت کنم تا دادگاه به نفع بنده رای دهد . لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و به مرکز درمانی مراجعه تا گواهی پزشک داشته باشید و سپسس تحت عنوان ضرب و جرح و اقدام به قتل تهدید و حمله و عدم امنیت جانی شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ادعا کافی نیست و شما باید ادعای خود را به عنوان مدعی ثابت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید حتما در ضمنبا شماره تلفن 123 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید برای ادعای خود دلیل داشته باشید شهادت پسر شما هم دلیل است پدر صورت اقدام مجدد همسر با 110تماس بگیرید و صورتجلسه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ارجاع ایشان به پزشکی قانونی کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

صرف ادعا کافی نیست و شما باید ادعای خود را به عنوان مدعی ثابت کنید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به بررسي دقيق موضوع و مشاوره تلفني يا حضوري هست تماس بگيريد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود