مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم امنیت جانی

سلام. پدر من چندین سال هست که حشیش میکشد و قرص ترامادول و قرص خواب مصرف میکند. تقریبا دو ماه پیش کرونا که گرفت مصرف او خیلی زیاد شد و توهمات هم زیادتر شد.
هم من هم برادرم رو از خونه طرد کرد و به مادرم و من شک کرده و تهمت میزند. تهدید کرد که میخواهد خونه رو آتش بزند و به شب نکشیده واقعا خونه رو آتش زد.
الان مادر من به دلیل نداشتن امنیت جانی و تهمت و آبروریزی که پدرم انجام داده و اعتیادی که سال ها داشته، میتواند درخواست طلاق بدهد و مهریه به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

طلاق به دلیل عدم امنیت جانی طلاق به دلیل اعتیاد همسر مهریه طلاق عدم امنیت جانی زوجه